• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 63.000 produkter
  • Levering 69kr

 

TV-spil merchandise

Merchandise fra kendte videospil er noget for dig, der har taget interessen for spil et niveau højere. Tilhører du dem, der voksede op med retro-spil og vil huske, hvordan det hele startede? Eller er du en del af den nye generation, der lever for spil 24/7? En kaffekop, et udstoppet dyr, en t-shirt eller en popfigur giver en personlig beklædningsstil og indretning.

Varer fra videospil

Vis verden, at du kan lide videospil. En ægte entusiast giver ikke plads til tvivl!

Vi, der forstår, har ikke brug for ord

Der er to typer mennesker. Dem, der forstår, og dem, der ikke forstår.

De vigtigste fordele ved merchandise fra dine bedste videospil:

Identifikation Ingen kan tro andet end at du kan lide videospil.

Sjov indsamling af varer er sjovt, udfordrende og stimulerende.

Samlerværdi Mange objekter og samlinger øges i værdi.

Passion Merchandise minder om de smukkeste øjeblikke.

Interessant Der er et stort udvalg i Sverige og verden.

Glæde Du får en grund til at tale med ligesindede.

Udvikling af merchandise i form af brætspil, bøger og sæt giver udviklende tidsfordriv.

Funktionel Mange produkter kombinerer de stilfulde farver i videospil med funktionelle designs, der er beregnet til at blive brugt hver dag.

Unikt drikkevand, kaffe eller juice fra et krus med et flot motiv er meget pænere for dig og dine gæster.

Personligt Hvorfor nøjes med tøj uden et personligt præg?

Gave Den ven, familiemedlem eller kollega, der har en lidenskab, kan modtage en værdsat gave.

Memories Hvem kan ikke huske første gang, da alle niveauer blev besejret i et videospil? Udødeliggør vigtige milepæle med noget smukt.

Belønning At købe merchandise, når du f.eks. At passere et bestemt niveau eller nå en bestemt rang er en god måde at belønne og motivere til fremtidig udvikling.

Historie Alle figurer har deres historie og deres værdi af kærlighed, der vokser med tiden.

Investering af merchandise i videospil og spil vil sandsynligvis vokse endnu mere, når branchen vokser. Indhent trenden tidligt.

Prale dejligt! At blive rigtig god til noget kan inspirere andre. Pral med dine præstationer i spilverdenen!

Fremhæv Du er muligvis ikke nået det punkt, hvor Zelda-dragt er blevet en del af dit weekendtøj. En t-shirt, et smykke eller en tegnebog kan være en mere diskret måde at skille sig ud i mængden.

Nørdede konventioner Konventioner med fokus på spil og forskellige særlige interesser har blomstret rundt omkring i Sverige og verden. Lad disse ånder vide, hvilken slags nørd du er!

 

Hvordan det startede

Merchandise i videospil har eksisteret siden begyndelsen af ​​80'erne, da Atari 2600 blev frigivet. Spilfirmaet Activision frigav stofrettelser, som spillerne kunne få, når de nåede visse point. For at få et program fra aktivitet ville spillerne indsende et foto af highscore-boksen på deres tv. Ligesom disse stofmærker er steget i værdi, kan de varer, der sælges i dag, stige i værdi.

Bland offlineverdenen med det digitale liv

Introduktion af elementer fra den digitale verden til den fysiske verden kan virke lige så naturlig som at introducere elementer fra virkeligheden til videospilverdenen. For den virkelig dedikerede spilfan er grænserne forskudt. Fysisk interaktion og daglige valg påvirkes af den digitale verden. Elementer fra videospil kan ses som en sjov, inspirerende, interessant og stilfuld detalje i hjemmet, bilen eller på skrivebordet. Hvorfor ikke gå ind og dekorere hele sofaens hjørne med ting, der får dig og ligesindede til at føle dig rigtig god?

Store drømme

Mange unge drømmer om en karriere inden for e-sport. Præmiepengene er nu så høje, at e-sport er begyndt at få mere og mere plads. Kender du nogen, der har en passion og drømmer stort om at nå stjernerne? Det lyder måske umuligt, men unge spillere udvikler sig meget hurtigt og kan gå fra begynder til professionel i overskuelig fremtid. Lad dine drømme blive levende og behandle den fremtidige verdensmestervinder som en professionel i dag. Blandt merchandise er de produkter, der viser verden, hvem du er, og hvor du skal hen.

Retro spiller

Der er alle slags spilentusiaster. Nogle mennesker elsker hardware og følelse af ældre konsoller og gør alt for at bevare og udvide samlingen af ​​retro-maskiner. Parallelt er en ny generation af retrogamere ved at dukke op. Normalt er de mere interesserede i selve spiloplevelsen og bruger emulatorer samt nye udgivelser af klassiske spilkonsoller. En ting er helt sikkert - i retrogenren er der et stort udvalg af tøj, gaveartikler, brætspil, tasker, bordservice og andre ting, der forener retro-spillere - uanset om du foretrækker at spille 70'erne, 80'erne, 90'erne eller 00'erne .

Samtaleemne nummer 1!

Når en gæst eller besøgende ser din samling af varer fra videospil, er der straks noget at tale om. Hvem ved ikke om Super Mario Bros. og den søde dinosaur Yoshi? Alle har et forhold til Teenage Mutant Ninja Turtles - de muterede skildpadder, der er besat af pizza og bekæmper onde robotter ved hjælp af den japanske autocamper Ninjutsu.

Vov at vise, hvem du er

At vise din lidenskab og identificere sig med din yndlingsinteresse tiltrækker andre med lignende interesser og livsstil. Det værste, der kan ske, er, at en keder eller hulemand, der ikke kan lide t-spil, er bange væk, men det er bare fint, ikke? Så kan du bruge mere tid på at hænge ud med dem, der er som dig og kan lide de samme ting.

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn