• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 68.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Vaiana

Vaiana er en amerikansk 3D-computeranimeret musikalsk eventyrfilm fra 2016 produceret af Walt Disney Animation Studios og udgivet af Walt Disney Pictures. Det er den 56. Disney animerede spillefilm. Instrueret af Ron Clements og John Musker og instrueret af Don Hall og Chris Williams introducerer filmen Auli'i Cravalho som Vaiana og har stemmerne Dwayne Johnson, Rachel House, Temuera Morrison, Jemaine Clement, Nicole Scherzinger og Alan Tudyk.

Filmen indeholder sange skrevet af Lin-Manuel Miranda, Opetaia Foa'i og Mark Mancina, og en orkesterpartitur også komponeret af Mancina.

Filmen fortæller historien om Vaiana, den viljestyrke datter af en leder af en polynesisk landsby, der er valgt af selve havet til at genforene en mystisk relikvie med gudinden Te Fiti. Når en skade rammer hendes ø, sætter Moana sejl på jagt efter Maui, en legendarisk halvgud, i håb om at returnere relikviet til Te Fiti og redde sit folk.

Vaiana blev frigivet på biografer i USA den 23. november 2016 til positive anmeldelser fra kritikere med særlig ros for sin animation, musik og sangoptræden. Filmen fortsatte med at tjene over $ 690 millioner på verdensplan. Sammen med Zootropolis markerede det første gang siden 2002, at Walt Disney Animation Studios udgav to spillefilm samme år. Det modtog to Oscar-nomineringer ved den 89. Oscar-uddeling: en for bedste animerede funktion og en anden for bedste originale sang ("Hvor langt skal jeg gå") og tabte begge til henholdsvis Zootropolis og La La Land.

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn