• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 63.000 produkter
  • Levering 69kr

 

rygsæk

I mange år var rygsækken et redskab for jægere og mennesker, der lever et liv i naturen. I de senere år er rygsækken blevet populær blandt os alle. I dag er der et stort udvalg af tasker og rygsække, og der er en i hver farve, print og stil, du kan tænke på.

Tasker og rygsække

Hvordan rygsækken blev, er stadig lidt uklar, men vi ved, at den eksisterede mindst omkring 5300 år tilbage i tiden. Rygsækken, som vi genkender den, brød især igennem under Anden Verdenskrig, da USA brugte disse til alt inklusive pakning og transport.

Populære tasker og rygsække

Toy Story Alien 3D frokostpose

Next Gen Game Over 3 forfængelighedstaske sæt

DC Comics gymnastiksæk Green Lantern

LOL Surprise pailletter indkøbspose

DC Comics Joker sportspose

Fortnite Skull Trooper vogn

Disney Frozen 2 pailletter rygsæk

Mickey Original 90 Years rygsæk

 

I dag kan du sige, at der er fire forskellige typer rygsække. Den første er en rygsæk uden ramme, det vil sige en skoletaske. Disse er lette og behagelige at pakke i, men kan have dårlig ventilation, hvilket betyder, at det ikke er egnet til vandreture eller til indpakning af meget tunge ting. Den anden type, der er tilgængelig, er rygsække, og det er præcis, hvad det lyder. En rygsæk med en indbygget stol. Disse er meget populære blandt fiskere og jægere, der går i skoven, for med denne type rygsæk kan de sidde og hvile når som helst.

Den tredje kaldes en rygsæk med en intern ramme, denne type er mellemstor og er meget populær i dag. Disse rygsække er velegnede til dem, der kan lide at pakke nogle ting, og som kan lide at være ude i naturen. Da disse har god ventilation, er den velegnet til skiløb, kortere vandreture, og den indvendige ramme giver dig en bedre balance, når du bruger den. Den sidste og fjerde type kaldes en rygsæk med en ekstern ramme. Denne type er betydelig og blandt de største. Disse bruges oftest af militæret, da denne type er robust (og tung), da den normalt er lavet af stål eller træ.

Ud over disse fire forskellige standardtyper er der også frokosttasker, strandtasker, gymtasker, køletasker, sportstasker og meget mere.

I dag er der som sagt et stort udvalg af tasker og rygsække. For eksempel har DC Comics et antal forskellige at vælge imellem. Der er med karakteren Harley Quinn, Wonder woman, Batman, Superman og Flash. Der er forskellige typer at vælge imellem, så du nemt kan finde din favorit, måske en gymnastiksæk eller en sportspose. Da DC Comics er så utrolig populær i dag, er deres taskevarer også blevet noget, deres største fans indsamler. Så du kan godt lide DC Comics, se hvad den har til tasker.

Ligesom DC Comics fans samler alle deres varer, har Marvel selvfølgelig også sine egne tasker og rygsække, og der er virkelig mange forskellige. Blandt andet er der karakterer som Spiderman, Deadpool, Grunt, Captain America, Iron Man og The Hulk, der findes på forskellige typer tasker. Der er også dem med kun Marvel-logoet på.

Disney har også en række forskellige tasker, der passer til både store og små, inklusive figurerne Anna og Elsa fra Frost, Mimmi pigg, Mickey Mouse, Disney prinsesse Mulan og heksen fra Snövit. Disney har også udviklet tegnebøger, hjerteformede små tasker, strandtasker eller strandtasker og rejsetasker.

Strandtasker eller strandtasker, som det også kaldes, er blevet utrolig populære i de senere år. Folk bruger denne type taske til hverdags bare fordi den er så rummelig, og i dag er der masser af forskellige farver med mange forskellige logoer at vælge imellem. Blandt andet er der strandtasker med Harry Potter på. Der er også strandtasker fra den populære serie Friends.

Frokostposer er den perfekte størrelse til en taske til at holde din frokost. Tag med på udflugten, skolen eller arbejdet. I dag er der også blandt disse typer tasker en række motiver og farver at vælge imellem, herunder Harry Potter, Dragon Ball, Frost, Disney Mickey Mouse, Superheroes fra Disney, Finding Nemo, Toy Story, Marvel Avengers og Monsters Inc. Disse madposer kan også findes med tilbehør såsom en vandflaske, så du får alt hvad du har brug for en dag i naturen med frokost udenfor.

En gymnastiksæk eller gymnastiksæk er en type taske, som du formodes at pakke dit sportstøj til. Gymtaskerne i dag er populære over hele verden for skolebørn og sportsinteresserede. Denne type taske kommer også i en overflod af forskellige tekstiler og udskrifter, herunder gymtasker med Fortnite, Marvel avengers, frost, Mimmi Pigg, Kalle Anka, Spiderman, Dragon Ball, Harry Potter, LOL Suprise, Poopsie og Wonder woman.

Sportstasker er en større og mere omfattende type taske, der passer til dig, der træner for eksempel bandy eller ishockey, som derfor har brug for at pakke mere tilbehør, end der kan passe i en gymnastiksæk. Ofte er sportsposer også i tungere tekstiler, så de kan modstå lidt mere end hvad en gymnastiksæk gør. Denne type taske fås i forskellige størrelser afhængigt af dit behov for posen, den kommer også i mange forskellige udskrifter og farver. Blandt andet er der sportsposer med Rick og Morty, Mimmi spike, Frost, Poopsie, Wonder Woman, LOL Suprise, Deadpool, Harry Potter, Batman, Superman, Iron Man og mange flere.

I dag kan du også vælge at matche din taske med din tegnebog.

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn