• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 63.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Vilde Rolf

Vilde Rolf er en amerikansk 3D-animeret komediefilm fra 2012 produceret af Walt Disney Animation Studios og udgivet af Walt Disney Pictures. Det er den 52. Disney animerede spillefilm. Filmen blev instrueret af Rich Moore i hans regiedebut, som også instruerede episoder af The Simpsons, The Critic og Futurama, og manuskriptet blev skrevet af Phil Johnston og Jennifer Lee fra en historie af Moore, Johnston og Jim Reardon.

John Lasseter fungerede som udøvende producent. Filmen indeholder stemmerne fra John C. Reilly, Sarah Silverman, Jack McBrayer og Jane Lynch og fortæller historien om den eponyme arkadespilskurk, der gør oprør mod sin "dårlige fyr" -rolle og drømmer om at blive en helt.

 

Vilde Rolf havde premiere på El Capitan Theatre den 29. oktober 2012 og gik ud generelt den 2. november. Filmen var en kritisk og kommerciel succes, idet han tjente 471 millioner dollars over hele verden mod et budget på 165 millioner dollars og vandt Annie-prisen for bedste animerede funktion samt modtog nomineringer til Golden Globe og Oscar for bedste animerede funktion. Filmen blev udgivet på Blu-ray og DVD den 5. marts 2013.

 

Det er den første del af Röjar-Ralph-filmserien. En efterfølger, Vilde Rolf styrter Internettet, blev udgivet den 21. november 2018.

 

Når Litwaks Family Fun Center & Arcade lukker om natten, forlader de forskellige videospilkarakterer deres normale roller i spillet og hænger ud i en power-strip Vilde Rolf, antagonisten i spillet Fixes Felix Jr., er udelukket af sin anden figurer for at være spillets skurk, mens hovedhelten Felix roses og tildeles medaljer. Efter at spillets beboere udelukker Ralf fra deres trediveårsdag, satser han på at vinde en medalje for sig selv for at få respekt for sine naboer. Felix er bange for, at Ralf er "gået Turbo" - et udtryk, der blev opfundet, da den berygtede racerspilkarakter Turbo forsøgte at overtage RoadBlasters, hvilket resulterede i, at begge spil blev spillet ud.

 

Ralf lærer, at han kan få en medalje fra førstepersonsskytten, Hero's Duty. Efter at have afbrudt en spilsession skræller Ralfspelets centrale fyr og modtager en medalje, kun for at udklække et Cy-Bug, et farligt monster. Ralf og Cy-Bug snubler ind i en flugtpod, der er lanceret fra spillet og styrter ned i Sugar Rush, et kart-racerspil med slik-tema. Med Ralf mangler, markeres hans spil som deaktiverende, og ansigter er afbrudt. Felix vover til Hero's Duty og allierede med spillets heltinde, sergent Calhoun, for at hente Ralf og Cy-Bug.

 

En lille pige, Vanilla von Schweetz, stjæler Ralfs medalje for at købe sig ind i det natlige løb, der bestemmer hvilke tegn der kan spilles den næste dag, men King Candy, herskeren over Sugar Rush, forbyder hende at konkurrere, fordi hun har den fejl, der får hende til at teleportere uregelmæssigt. Ralf og Vanilja er enige om at arbejde sammen for at indsamle hans medalje og hjælpe hende med at vinde et løb. De bygger et kort og gemmer sig på Diet Cola Mountain, en ufærdig racerbane, hvor Ralf lærer hende at køre. King Candy hacker spilkoden for at få Ralphs medalje og tilbyder den til Ralf til gengæld for at forhindre Vanilla i at konkurrere. Han hævder, at hvis Vanilla vinder og bliver spilbar, vil hendes problem være, at Sugar Rush er afbrudt; fordi hun ikke kan forlade spillet på grund af sine problemer, vil Vanilla dø, mens King Candy og hans undersåtter bliver hjemløse i arkaden. Ralf er modvilligt enig og ødelægger Vanillas kort. Hendes hjerte går i stykker, hun forklarer, at han "virkelig er en dårlig fyr" og løber tør for angst. Da han vender tilbage til sit spil, som er evakueret, mens han venter på at blive afbrudt næste morgen, bemærker Ralf Vanilla et billede på siden af ​​Sugar Rush-skabet og indser, at hun var beregnet til at være en spilbar karakter, og det forklares for Ralf at King Candy lavede hende primært efter at have slettet sin kode.

 

I mellemtiden leder Felix og Calhoun Sugar Rush efter Ralph. Felix forelsker sig i Calhoun, men hun opgiver ham, da han uforvarende minder hende om sin afdøde forlovede, der blev myrdet af en Cy-Bug på deres bryllupsdag. Felix bliver senere fængslet i King Candys slot, men Ralf befri ham og Vanilla, og Felix ordner kortet. Calhoun opdager en sværm af Cy-Bug-æg under jorden, som klækkes og begynder at fortære spillet.

 

Vanilla deltager i løbet, men bliver angrebet af King Candy. Vanillas problem får ham til at blive ormekurvet som Turbo, der overtog Sugar Rush og kørte Vanilla som hovedperson. Vanille glider for at undslippe Turbo, som derefter spises af en Cy-Bug. Ralph, Felix og Calhoun evakuerer spillet, men Vanilla er fanget på grund af sine problemer. Når Calhoun påpeger, at Cy-Bugs kan lokkes og destrueres af et fyr som i Hero's Duty, beslutter Ralf at lade Diet Cola Mountain bryde ud og replikere fyret. Ralf konfronteres med Turbo, nu sammensmeltet med Cy-Bug, som fortærede ham. Ralf får klippen til at bryde ud og falder i dybet for at ofre sig selv, men Vanilla redder ham med sin glitching-evne. Det vulkanske fyr tiltrækker og ødelægger permanent Cy-Bugs og Turbo.

 

Vanilla krydser målstregen, genstarter Sugar Rush og gendanner sin status og hukommelse som prinsesse Vanilla, spillets hovedperson, men bevarer sin glitrende evne. Ralf og Felix vender hjem, og deres spil gemmes. Felix og Calhoun gifter sig. Vanilla bliver populær som en spilbar karakter og et indhold, som Ralf får respekt fra sine medpersoner.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn