• Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 69.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Walking Dead

The Walking Dead er en mediefranchise oprettet af Robert Kirkman, Tony Moore og Charlie Adlard, herunder en tegneserieserie, tv-serier, webserier, film, romaner, videospil og forskellige andre medier såsom lydbøger og lydspor.

The Walking Dead (2010 - nu)

The Walking Dead (tv-serie)

Sheriffens stedfortræder Rick Grimes vågner op af koma i en post-apokalyptisk verden, hvor de udøde, kendt som vandrere, har overtaget. Rick skal kæmpe for sin overlevelse for at beskytte sin familie og venner, da han møder nye allierede undervejs og konfronterer fjender, der prøver at overtage samfund.

Fear the Walking Dead (2015 - nu)

Serien startede i Los Angeles, Californien og følger en dysfunktionel familie af vejledningsrådgiver Madison Clark, hendes kæreste og engelsklærer Travis Manawa, hendes datter Alicia og hendes stofmisbrugers søn Nick, da zombie-apokalypsen begyndte. . De fire skal enten fornye sig eller holde fast i deres dybe mangler, når de kommer til enighed med det forestående sammenbrud af civilisationen.

The Walking Dead: World Beyond (2020 - nu

I juli 2018, under San Diego Comic-Con, meddelte den udøvende producent Scott M. Gimple, at en ny spin-off var i gang. I april 2019 annoncerede AMC officielt, at den 10-episode kvindelige hovedserie ville begynde produktionen i løbet af sommeren i Virginia og vil debutere i 2020. Den første trailer blev frigivet på New York Comic Con 2019. The Walking Dead: World Beyond vil køre i alt to sæsoner og 20 sektioner.

Untitled Daryl & Carol spin-off-serie

En tredje spin-off-serie oprettet af Angela Kang og Scott M. Gimple for at spille Reedus og McBride som deres karakterer henholdsvis Daryl og Carol blev annonceret i september 2020 med planer om at blive sendt i 2023 efter afslutningen af ​​den 11. sæson af Kang. , som har været en showrunner for mainshow siden den niende sæson, er indstillet til at være en showrunner for spin-offs.

Tales of the Walking Dead

I september 2020 meddelte AMC, at de og Gimple havde udviklet en episodisk antologiserie, der ville være baseret på nye eller eksisterende figurer, der ville udforske baggrundshistorier.

I november 2018 meddelte Scott Gimple på Talking Dead, at tre The Walking Dead-film er under udvikling fra AMC Original Films, med Andrew Lincoln underskrevet for at genoptage sin rolle som Rick Grimes. Filmene vil fokusere på begivenhederne, der følger hans udgang fra tv-serien. Pollyanna McIntosh vil portrættere sin rolle fra forestillingerne som Jadis.

I juli 2019 blev det afsløret, at filmene blev frigivet i biografer snarere end på tv. Serien følger Ricks fortsatte eventyr med Gimple som manuskriptforfatter til den første film. Senere samme måned erhvervede Universal Pictures distribution til filmserien. Produktionen på den første film er planlagt til at begynde "så tidligt som i 2019". Skaberne har diskuteret muligheden for at få Corey Hawkins tilbage som Heath, der fik sin rolle kortere på showet til at udføre andre projekter.

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn