• Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 69.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Astrid Lindgren

Astrid Lindgrens alle elskede film - her kan du nemt bestille dine film på DVD eller bluray. Lad børnene opleve magien sammen med Pippi Langstrømpe, Emil i Lönneberga, Bröderna Lejonhjärta, Ronja Rövardotter, Tjorven og Skrållen på Saltkråkan og mange flere i disse klassiske film.

Astrid Lindgrens elskede film på bluray og DVD

Et uendeligt antal børn og voksne over hele verden er vokset op med de elskede figurer, som Astrid Lindgren har givet liv til.

Køb klassikere som filmene om Emil i Lönneberga, Pippi Langstrømpe og Ronja Rövardotter

Vælg mellem tidløse film som Lotta på Bråkmakargatan, Karlsson på taget, Alla vi barn i Bullerbyn, Madicken på Junibacken, Rasmus på Luffen og Nils Karlsson Pyssling. Vidste du, at filmen om Emil i Lönneberga havde premiere i 1971? Selvom det har været omkring 50 år siden da, er den ondskabsfulde Emil lige så populær og berømt i dag. Ud over de klassiske film har filmhylden også nyere versioner, såsom tegneserien og værdsatte tv-serier om Ronja Rövardotter.

Astrid Lindgrens film passer til hele familien

Hele familien kan sætte pris på de fantastiske verdener skabt af Astrid Lindgren og blive DVD og bluray. Astrid Lindgren er den mest læst forfatter af børnebøger i verden, og hendes hyggelige historier lever videre generation efter generation, i lang tid også i form af et stort antal film. Filmene og tv-serierne har spillet en vigtig rolle i at sprede Astrid Lindgrens historier og gøre dem tilgængelige for alt fra små børn til ældre, uanset baggrund. Astrid Lindgren deltog selv meget aktivt i skabelsen af ​​filmene og skrev de fleste af manuskripterne selv! Hun er derfor ikke kun en ekstremt vigtig forfatter, men også en uvurderlig person i svensk filmhistorie.

Bestil Astrid Lindgren-film på DVD og bluray,

Benyt lejligheden til at forberede julegaver, fødselsdagsgaver eller hvorfor ikke en dejlig overraskelse for børnene. Bestil nemt dine favoritter af Astrid Lindgren fra Filmhyllan i dag. Eller hvorfor ikke opdage nye titler, som du ikke har set endnu?

Her kan du læse mere om Astrid Lindgren: https://www.astridlindgren.com/sv

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn