• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 68.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir - Limited Edition (Switch)

Et eventyr til Andel, fuld af sjov, slapping og venskab.

Denne begrænsede udgave indeholder spillet og 2 figurer af Asterix og Obelix.
"The Year is 50 f.Kr. helt Gallien er besat af romerne. Nå, ikke helt ... En lille landsby ukuelige gallere stadig holder ud mod angriberne. og livet er ikke let for de romerske legionærer, der garnison de befæstede lejre Totorum, Akvarium, Laudanum og kompendium .
Peace hersker i den lille armorikanske landsby, hvor landsbyboerne gå abouttheir daglige forretning. Vores to helte, Asterix og Obelix, jagt vildsvin, smeden og fiskehandleren skænderi, og landsbyhøvding gåture rundt landsbyens torv oven på hans skjold.
en dag, landsbyen druid, Getafix, Modtager en mærkelig brev. det er fra Avina Gandir, den høje præstinde Thule! Hun advarer druide af en alvorlig trussel for o sit folk og beder ham om at tage en mystisk Menhir ud af sin gemmested ...
Set ud på et spændende eventyr og fordyb dig i en verden af ​​Asterix! Alene eller i co-op, udforske landet i Romerriget og optrævle mysteriet om Crystal Menhir og dens utrolige kræfter "
Features:!?
Master Den hemmelighedsfulde Crystal Menhir i alle dens former: mindst bautasten, bautasten is, ild bautasten og magnetisk bautasten!
? for allerførste gang i Asterix XXL Saga, spil som Asterix og Obelix, de to-player co-op mode! et fantastisk eventyr til aktie som en familie eller med en ven.
? Oplev en helt ny historie i Asterix tegneserie verden og udforske landet i det romerske imperium.
? Du vil finde dine yndlingsfigurer, såsom Getafix, Cacofonix og Vitalstatistix, samt ny tegn med morsomme navne!
? Komplet forskellige sidemissioner og indsamle skjulte objekter på alle niveauer.
? Vil du være i stand til at finde de mange film referencer skjult i spillet? " < / tr>Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »
  • 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Hurtig support
  • Stort udvalg med over 63.000 produkter

Vare-ID:
1878

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn