• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 68.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Byer: Skylines (Switch)

Byer: Skylines - Nintendo Skift TM & nbsp; Edition

Byer: Skylines er en moderne tage på en klassisk By bygherre. Med originale gameplay at realisere gys og prøvelser af skabe og opretholde en rigtig by. Praler fuldt realiseret transport og økonomi-system, Byer: Skylines er designet til at passe enhver spillestil? og nu, når som helst, hvor som helst.

Flere bærbare end nogensinde, den nye Nintendo Switch TM Edition af dette bedst sælgende city builder leveres komplet med omarbejdet UI, designet specielt til Nintendo Switch, sammen med to af byer: Skylines? mostpopular ekspansion? After Dark og snefald.

Multi-differentieret og udfordrende simulering

Konstruktion din by fra bunden er let at lære, men svært at mestre. At spille som borgmester, vil du blive konfronteret med en afvejning af de væsentlige krav som uddannelse, sundhedspleje og meget mere alongwith din byens realøkonomien system. Borgere i din by reagerer flydende, med tyngde og en luft af autenticitet til et væld af gameplay-scenarier

Nintendo Skift . & Nbsp; TM Edition Eksklusiv

ved hjælp HD Rumble, en rumlen effekt hjælper Find den mest effektive område for plads i servicebygninger yourcity. Pro controllere er overpris understøttes, og yderligere selvstudier hjælp guide din første gennemspilning for en bedre indlæring oplevelse.

Omfattende lokal trafik simulering

Colossal Order omfattende erfaring Udvikling de byer i Motion serien er sat til at arbejde i udmøntes-out, godt udformet transportsystem. & nbsp;

Distrikter og politikker

Spørg mere end blot en administrator fra rådhuset. Design Ting dele af din by som distrikt resulterer i anvendelsen af ​​politikker, som resulterer i du stiger til status for borgmester for din egen by.

After Dark Ekspansion

Fokuseret på specialisering fritids- og turist, denne ekspansion vigtigste funktion er at udnytte den dag og nat cyklus og ændre metode til at styre din by. Vil du konstruere en travle by, der lever og ånder natten, eller bukke under for farer og mareridt i de mørke timer?

Snefald Ekspansion

Vanskeligheden varmer op Når byen køler ned, takket være denne udvidelseskoefficients tilføjede udfordringer og aktiver, ligesom sne kort, sporvogne og varmeanlæg. Der er in-game temperaturmålinger, kosmetiske weatDesværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »
  • 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Hurtig support
  • Stort udvalg med over 63.000 produkter

Vare-ID:
1785

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn