• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 63.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Monster Hunter Generations Ultimate (Switch)

Monster Hunter Generations er et action rollespil spil i japansk stil. Som titlen antyder, at spillet bevæger sig på jage farlige monstre derude i en åben verden. Spillet blev først udgivet til Nintendo 3DS, dette er en HD-port af originalen til at passe til Switch og er en udvidet version med mere indhold.


Dette spil har en blanding af klassisk gameplay og unikke nye drejninger nybygget explorable områder og monstre, plus returnering fan-favoritter ligesom lynet fast Zinogre og snigende langhalet Nargacuga.

Features

Colossal vagtplan? Tag på serien største katalog over monstre til dato, herunder helt nye monstre, Deviant varianter, og den mystiske nye ældste Drage Valstrax.

Co multiplayer? Deltag op og jage online med op til tre andre jægere, eller mødes op og spille sammen gennem lokal leg.

Spil Anywhere! ? Med Nintendo Switch, for første gang gamere har mulighed for enten at spille online med venner på et tv i bordplade mode eller spil on-the-go i håndholdt tilstand.

< span> Nyt niveau af udfordring? Sideløbende med den tidligere featured lav rang og rangerer højt niveau quests fra Generationer, er en udfordrende søgen niveau kaldet "G" rating Indført på prøve oplevet jægernes Battle Tactics. Endnu mere formidable versioner af velkendte fjender indtaste felterne med forskellige bevægelser og evner aldrig før set i naturen.

Meget kan tilpasses gameplay? Udvidelse af de fire stilarter og super bevægelser kaldet Hunter Arts Indført i Generation, nye uundværlige Hunter Arts samt de to stilarter er indført for yderligere raffinerede tilpasningsmuligheder.

Brave Style? Land en række angreb for at opbygge en meter thatwill åbne nye undvigemanøvrer og kraftfulde våben combos.

Alchemy Style? Support holdkammerater ved at skabe Nyttige felt punkter på flue under kamp.

Deep loot crafting? Fell enorme rovdyr at opnå Ressourcer til crafting utallige våben og rustninger, herunder den helt nye gear gammeldags efter spillets kolossale skabninger.Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »
  • 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Hurtig support
  • Stort udvalg med over 63.000 produkter

Vare-ID:
1888

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn