• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 68.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Ny Super Mario Bros U - Deluxe Edition (Switch)

Start på to familievenlige, side-scrolling eventyr med op til tre venner, når du prøver at redde Mushroom Kingdom. Indeholder nye Super Mario Bros. U og hårdere, hurtigere Ny Super Luigi U - begge inkluderer Nabbit og Toadette som spilbare figurer!

To spil i ét, til dobbelt så sjovt! Enkle kontroller, nye spilbare figurer, der er optimeret til yngre og mindre erfarne spillere og et væld af bonusindhold, såsom et ledetrådsgalleri og hjælpevideoer, gør dette til et perfekt valg for alle, der ønsker at præsentere Marios vidunderlige verden for sin familie. Alt, hvad en spiller har brug for, er en Joy-Con, så to personer kan samarbejde direkte! Gå på 164 baner i de to vigtigste spiltilstande, og nyd afspilningsevne med tre ekstra spiltilstande, hvor du også kan spille som en Mii: Udfordringer, Boost Rush og Coin Battle!

En række forskellige spilbare figurer er tilgængelige, nogle med unikke attributter, der påvirker spillet.

Yngre og mindre erfarne spillere vil elske at spille som Toadette, som er helt ny på begge spil, og Nabbit, som tidligere kun kunne spilles i New Super Luigi U. Begge figurer tilbyder ekstra hjælp under spillet.

Multiplayer er endnu sjovere, skræmmende og spændende takket være underholdende karakterinteraktioner. Har du brug for et løft? Prøv at hoppe på en holdkammerats hoved eller få en holdkammerat til at kaste dig!

Indeholder en række hjælpefunktioner, såsom et ledegalleri og hjælpevideoer og en Super-guide i New Super Mario Bros. U der kan rydde stier for dig, hvis de giver dig problemer.

Tre ekstra tilstande - Boost Rush, Challenges og Coin Battle ændrer spillet og øger afspilningsevnen, samtidig med at det øger vanskeligheden for spillere, der ønsker at prøve noget hårdere. Spillere kan bruge deres Mii-tegn i disse tilstande!

Del eventyret med en ven! Hver spiller kan bruge Joy-Con, så der kræves ikke noget ekstra tilbehør. Og for at tilføje yderligere to spillere behøver du kun et ekstra sæt Joy-Cons (ikke inkluderet).Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »
  • 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Hurtig support
  • Stort udvalg med over 63.000 produkter

Vare-ID:
3716

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn