• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 68.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Pokémon: Lad os gå, Pikachu! (Kontakt)

Brug en kastebevægelse til at fange Pokémon i naturen med enten en Joy-Con eller controller eller Poké Ball ™ Plus tilbehør, som lyser op, vibrerer og giver lyde for at opleve dit eventyr. Del dit eventyr med familie eller venner i to spillere med en anden Joy-Con eller Poké Ball Plus (sælges separat). Du kan også oprette forbindelse til Pokémon ™ GO-appen * med en kompatibel smartphone for at overføre Pokémon, der oprindeligt blev opdaget i Kanto-regionen!

Udforsk den varierede og livlige Kanto-region! Ægte størrelse vilde Pokémon strejfer rundt i spillet, så fang dem som en rigtig Pokémon-træner ved hjælp af bevægelse, timing og en velplaceret Poké Ball ™. Gå en tur med din yndlings Pokémon i din Poké Ball Plus! Forbind dit spil direkte til Pokémon GO * for at modtage Kanto Pokémon-regionen.

Bliv en af ​​de bedste Pokémon-trænere på et eventyr med Pikachu!

Mød Pokémon ™ i Kanto-regionen

Spil hele spillet med en enkelt Joy-Con eller controller eller brug Poké Ball ™ Plus-tilbehør, der lyser op, vibrerer og giver lyde til at leve dit eventyr

Tag din Pokémon en tur i din Poké Ball ™ Plus

Spil et Pokémon-eventyr sammen når som helst og hvor som helst i et system ved hjælp af en anden Joy-Con eller controller eller Poké Ball ™ Plus-tilbehør (sælges separat) for at fange og kæmpe med en anden spiller!

Brug Poké Ball ™ Plus til at oprette forbindelse til Pokémon ™ GO * -appen på kompatible smartphones for at fange Kanto-regionen Pokémon

Forbind Poké Ball ™ Plus til Pokémon ™ GO * -appen for at fange Pokémon i den virkelige verden og indsamle genstande fra Poké Stops uden at se din skærm på din smartphone - samtidig med at du bærer Pokémon fra Pokémon ™: Let's Go, Pikachu! eller Pokémon ™: Lad os gå, Eevee!Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »
  • 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Hurtig support
  • Stort udvalg med over 63.000 produkter

Vare-ID:
3717

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn