• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 68.000 produkter
  • Levering 69kr

 

The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Switch)

Glem alt, hvad du tror, du ved om The Legend of Zelda-spil og træd ind i en verden af eventyr og udforskning i The Legend of Zelda: Breath of the Wild, et spil, der styrker grænserne for denne roste spil serie

The Legend of Zelda: Breath af den vilde, du vil rejse over store områder, gennem frodige skove og højt oppe på bjergtoppene i en storslået og åben eventyr. Hvad der egentlig er sket med den rige Hyrule og hvorfor det er i ruiner?

Frihed er enorm i dette spil. Du kan klatre i tårnet og bjergene på jagt efter nye steder og stier at udforske. Når du finder et sted du ønsker at nå, kan du kaste dig ud i ørkenen for at nå dit mål. På den måde vil du kæmpe mod gigantiske fjender, jagt vilde dyr og indsamle ingredienser til fødevarer og eliksirer er nødvendige for at holde dig i live under dit eventyr.

Der er mere end 100 Helligdomme af forsøg spredt over det store landskab, klar til at blive opdaget og udforsket af dig i hvilken rækkefølge, du ønsker. Kig efter dem på forskellige måder og løse gåder, der er skjult i dem. Arbejd din vej forbi de fælder og forhindringer for at få adgang til særlige poster og andre belønninger, der vil være meget nyttigt i dit eventyr.

Der er en stor vilde verden fuld af farer, så det er vigtigt, at du er forberedt og har det rigtige tøj og udstyr til at overleve. Hvis du ønsker at bestige høje bjerge og besøge de kølige regioner gør bedst at medbringe varmt tøj og eliksir, der giver dig beskyttelse mod kulden. Der er også andre typer af eliksirer, der gør dig hurtigere eller bedre til at snige og de kan komme i handy i mange forskellige situationer.

Verden er beboet af en bred vifte af monstre og dyr, store og små. Alle fjender har deres egne angreb og våben, og du skal være forberedt, hvis du vil lykkes at bekæmpe dem alle. Nogle gange er du nødt til at tænke hurtigt for at overleve, og i andre tilfælde er du nødt til at oprette en strategi, før du begynder at kæmpe for at have en chance.Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »
  • 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Hurtig support
  • Stort udvalg med over 63.000 produkter

Vare-ID:
3714

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn