• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 68.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Unravel 2 (Switch)

Når du klipper båndene til fortiden, slips helt nye. I Unravel To skabe relationer til andre Yarnys ilokalt kooperativ spil eller singleplayer, og find venner og støtte medanni modstå udfordringerne sammen. Følg eventyr gnist gennem fantastiske landskaber og se den omgivende blomsten af ​​nyt liv. Start eventyr af en kold og hotfulltland så se omgivelserne blomsten af nyt liv, når jagt eventyr gnist. Dyk ned i en inlevelserik historie fuld af energi, livsglæde, inspiration? og monstre. Antag enhver udfordring med en positiv holdning ochorädd at vække verden omkring dig og opdage obrytbarabandet mellem venner
To Yarnys. & Nbsp; & nbsp;? altid
knytte venskaber med venner og andre spillere i samarbejde kant. Støt hinanden som du løser tricky prövningaroch rejse gennem grænseløs fortryllende verdener sammen. Det alene gør robåd oprette to brugerdefinerede Yarnys og låse særlige evner under eventyret.
En verden fuld af mere end
Inspireret af ægte skandinaviske steder. Gør din vej gennem smuk natur og indviklede bymiljøer, som set gennem øjnene Yarnys. Som du vil også begynde at blomst ochutvecklas verden, med nye udfordringer og steder at udforske.
Playful problem
Oplev masser af måder at spille. Hop, glide, gynge og køre hurtigere end nogensinde i kapløbet om den gnist, der links digsamman med andre under transporten i en verden fuld af udfordringer og oplevelser.
Med venlig hilsen fortællende

Trin ind i en verden, hvor unikke følelser tarformen af ​​venlige tegn, realiserer relationer og skræmmende monstre. Huranvänder dig håb og kærlighed til at overvinde tvivl og frygt? Være en del af nogen Gager ånd og dramatisk historie, der viser styrken af ​​positive tanker, når dukänner usikker.


Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »
  • 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Hurtig support
  • Stort udvalg med over 63.000 produkter

Vare-ID:
1896

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn