• Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 69.000 produkter
  • Levering 69kr

 

WRC 8 Collectors Edition switch

WRC 8 samlere udgave indeholder standard spil herunder en Steel Book og en WRC + ALL levende 3 måneder Adgang
aldrig før har den officielle WRC simulation've været denne autentiske. Nye terrængående fysik på alle vejbelægninger, helt nydesignet karriere mode, dynamisk vejr, 50 hold, 14 lande, 100 spor, ugentlige udfordringer og eSports mode? Sigt efter toppen i den mest intense WRC oplevelse endnu! WRC mesterskabet er den vanskeligste og mest uforudsigelige motorsport konkurrence i verdenen. Chauffører, co-drivere og tekniske personale har til stadighed tilpasse at få de bedste fromtheir biler og være den hurtigste på hver overflade, uanset vejret, både dag og nat.
Med det nye dynamiske vejr system udviklet til WRC 8, regn , sne og haglbyger har en større effekt, vil ting i en langt mere virkelighedstro simulering. Vejgreb ændringer Under løbet, skal tunet specielt til hver særlig etape, dæk valg og lagerstyring skal overvejes, og gøre korrekt brug af vejret hold for at få den bedste rådgivning bilerne ... Vejret er meget mere end en visuel effekt - nu er det endelig kommer til sin ret, Tilføjelse af en helt ny dimension til spillet
i solo mode tage på de nye udfordringer i en fuldstændig omskrevet, mere realistisk karriere-mode, der er designet i samarbejde med WRC-drivere. :. Tidsplan og aktivitetsstyring mellem stævner, forskning og udvikling for at forbedre bilen, rekruttering og ledelse af dine medarbejdere (mekanikere, ingeniører, læger og vejr teams, finansiel direktør, kommunikation manager, osv)
i multiplayer mode, ugentlig Udfordringer og eSports WRC er tilbage og konkurrencen er mere intens end nogensinde.
med 50 hold, 14 stævner og mere end 100 særlige etaper fra 2019 sæsonen, WRC 8 tilbud den mest indhold nogensinde i en off-road racing spil. Rise til udfordringen!


Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »

 

  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Hurtig support
  • Et af Nordens bredeste udvalg af film
  • Altid åbent køb i 14 dage
  • Over 18000 tilfredse kunder
  • Stort udvalg med over 63.000 produkter

Vare-ID:
1911

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn