• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 68.000 produkter
  • Levering 69kr

 

PS4 spil

PlayStation 4 (PS4) er en ottende generation hjemmekonsol udviklet af Sony Computer Entertainment. Annonceret som efterfølgeren til PlayStation 3 i februar 2013 blev den lanceret den 15. november i Nordamerika, den 29. november i Europa, Sydamerika og Australien og den 22. februar 2014 i Japan.

Det konkurrerer med Microsofts Xbox One og Nintendo Wii U og Switch.

Ved at bevæge sig væk fra den mere komplekse celle-mikroarkitektur fra sin forgænger har konsollen en AMD Accelerated Processing Unit (APU) bygget på x86-64-arkitekturen, som teoretisk kan toppe ved 1,84 teraflops; AMD erklærede, at det var den "mest magtfulde" APU, den nogensinde havde udviklet. PlayStation 4 lægger øget vægt på social interaktion og integration med andre enheder og tjenester, herunder muligheden for at spille spil uden for konsollen på PlayStation Vita og andre understøttede enheder ("Remote Play"), muligheden for at streame spil online eller til venner, med dem eksternt af spil ("Share Play"). Konsolens kontroller blev også designet og forbedret over PlayStation 3 med forbedrede knapper og analoge sticks og en integreret touchpad blandt andre ændringer. Konsollen understøtter også HDR10 video med høj dynamisk rækkevidde og afspilning af multimedia i 4K-opløsning.

PlayStation 4 blev frigivet til kritisk anerkendelse, hvor kritikere roste Sony for at anerkende forbrugernes behov, omfavne uafhængig spiludvikling og for ikke at indføre de restriktive digitale rettighedsstyringssystemer som dem, Microsoft oprindeligt annoncerede til Xbox One. Inden lanceringen roste kritikere og tredjepartsstudier også PlayStation 4's muligheder i forhold til konkurrencen. udviklere beskrev præstationsforskellen mellem konsollen og Xbox One som "signifikant" og "indlysende". Øget efterspørgsel hjalp også Sony med at nå det globale konsolesalg. I oktober 2019 blev PS4 den næstbedst sælgende hjemmekonsol nogensinde bag PlayStation 2.

Den 7. september 2016 introducerede Sony PlayStation 4 Slim, en mindre version af konsollen; og en avanceret version kaldet PlayStation 4 Pro, som har en opgraderet GPU og højere CPU-urhastighed for at understøtte forbedret ydeevne og 4K-opløsning i understøttede spil.

Ifølge chefarkitekt Mark Cerny begyndte udviklingen af ​​Sonys fjerde videospilkonsol allerede i 2008.

Mindre end to år tidligere var PlayStation 3 blevet lanceret efter flere måneders forsinkelser på grund af produktionsproblemer. Forsinkelsen satte Sony næsten et år bag Microsofts Xbox 360, som allerede nærmede sig 10 millioner salg af enheder, da PS3 blev lanceret. [Sony Computer Entertainment Europas administrerende direktør Jim Ryan sagde, at Sony ønskede at undgå at gentage den samme fejl med PS3s efterfølger.

Ved designet af systemet arbejdede Sony med softwareudvikleren Bungie, der tilbød sit input på controlleren, og hvordan man gør det bedre til skydespil. I 2012 begyndte Sony at levere udviklingssæt til spiludviklere, der består af en modificeret computer, der kører AMD Accelerated Processing Unit-chipset. Disse udviklingssæt blev kaldt "Orbis".

I begyndelsen af ​​2013 annoncerede Sony, at en begivenhed kaldet PlayStation Meeting 2013 vil blive afholdt i New York City, USA, den 20. februar 2013 for at dække "PlayStation-fremtiden". Sony annoncerede officielt PlayStation 4 ved arrangementet og afslørede detaljer om konsolens hardware og diskuterede nogle af de nye funktioner, den ville introducere. Sony viste også realtidsbilleder af spil under udvikling samt nogle tekniske demonstrationer. Konsoldesignet blev afsløret i juni på E3 2013, og de oprindelige anbefalede detailpriser på $ 399 (NA), € 399 (Europa) og £ 349 (UK) blev givet.

Virksomheden afslørede udgivelsesdatoer for Nordamerika, Mellemamerika, Sydamerika, Europa og Australien samt nyeste information på et Gamescom-pressebegivenhed i Köln, Tyskland, den 20. august 2013. Konsollen blev frigivet den 15. november 2013 i USA og Canada efterfulgt af yderligere udgivelser 29. november 2013. I slutningen af ​​2013 blev PS4 lanceret i flere europæiske, asiatiske og sydamerikanske lande. PS4 blev frigivet i Japan til 39.980 yen den 22. februar 2014.

Sony indgik en aftale med den kinesiske regering i maj 2014 om at sælge sine produkter i Kina, og PS4 vil være det første produkt, der frigives. Kazuo Hirai, administrerende direktør for Sony, sagde i maj: "Det kinesiske marked er kun i betragtning af dets størrelse potentielt et meget stort marked for videospilprodukter ... Jeg tror, ​​vi vil være i stand til at replikere den slags succes vi har haft PS4 i andre dele af verden i Kina. "

I september 2015 sænkede Sony prisen på PS4 i Japan til ¥ 34.980 med lignende prisfald på andre sydøstasiatiske markeder. Den første officielle PS4-pakke på £ 300 var £ 299,99 "Uncharted Nathan Drake Collection 500GB" og blev udgivet i Storbritannien den 9. oktober 2015; en 1 TB £ 329,99 version blev tilbudt på samme tid. Den 9. oktober 2015 blev den første officielle prisnedsættelse af PS4 i Nordamerika annonceret: en reduktion på $ 50 til $ 349,99 (US) og med $ 20 til $ 429,99 (Canada). En officiel prisnedsættelse i Europa fulgte i slutningen af ​​oktober 2015 reduceret til € 349,99 / £ 299,99.

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn