• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 68.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Children of Morta (PS4)

Det kører i familien

Familien Bergson har i generationer været vogter af den mystiske bjerg Morta og de omkringliggende områder, men nu familien står sin farligste prøvelser . Korruption har sivet ind i klippen, spredning og forvandlet den engang så fredelige bjerg til en voldelig, monster-fyldte mareridt.

Oplev hvad det vil sige at være i en familie af helte. Deltag i deres rejse, deres kampe og deres sejre! Vær vidne til kærlighed, de har til hinanden, matches af selv de guder. Kæmp gennem horder af ufattelige bæster, mens du udforsker de mørkeste dybder af denne stadigt skiftende landskab. Vidunderlige og svimlende proceduremæssige genererede dungeons garanterer en unik oplevelse, hver gang du forlader Bergson hjem. Fight, beskytte og opdage sandheden bag korruption!

Family Ties
Familien Bergson er klar til den kommende kamp. Discover og oplever hver figurs unikke kampstil med deres personligheder. Watch som følelser farende som de kæmper for at hjælpe hinanden til at vende tilbage fred til landet. Vidne familiens vækst.

nedarvede talenter
Hvert familiemedlem har en anden baggrund og ekspertise, som danner dem i en forskelligartet gruppe af vagter. Nogle foretrækker nærkamp, ​​og knuse deres fjender med en hammer eller afskåret med et sværd eller dolk. Andre værker bedre på afstand med bue eller magi. Oplev det enkelte medlems spillestil og vælge den, der passer bedst til dig

forfædres visdom
Bedstemor Margaret og Onkel Ben -! Familiens seer og smed. Bevæbnet med den viden, der er blevet overført gennem generationer af Bergson, de er her for at hjælpe dig. Deres værksteder giver mulighed for at skabe nye elementer og cremer fra materialer, der findes i løbet af dine eventyr samt yderligere måder at styrke familien. Fortsæt med at opgradere deres værksteder for at åbne op for endnu mere effektive funktioner. Sørg for at drage fordel af dine forfædres visdom!

Mystisk bjerg
Til REAS landsbyboere og beboere i bjerget er alt. Fuld af historie, legender og magi. Det er et symbol på liv, helbred og velfærd. Få ind i klippen - afdække de mysterier indeni. Find ud af, hvad korruption er, og hvorfor det er kommet til denne tilsyneladende fredeligt sted.Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »
  • 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Hurtig support
  • Stort udvalg med over 63.000 produkter

Vare-ID:
3659

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn