• 100% officiel merch
 • Sikker betaling med kort eller faktura
 • Stort udvalg med over 68.000 produkter
 • Levering 69kr

 

DiRT Rally (PS4)

DiRT Rally er den ultimative rally oplevelse, skabt af Codemasters og testet over 60 millioner miles Dirt samfund. Fangerne rallyns kerne på en måde, intet andet gør: følelsen af ​​at forsøge at bevare kontrollen over køretøjet og følelser, når du tumler langs den farlige, rullende veje i halsbrækkende fart, forsøger at presse den sidste dråbe ud af bilen, vel vidende, at et styrt kan være ødelæggende for dit kursus tid.

Hvert kursus vil udfordre dig på forskellige måder, hvorpå du kører, konstant på nippet til at miste kontrollen, med forskellige overflader i varierende miljøer såsom sne, is, asfalt og jord mens vejret sætter sine egne krav. Da bilen bærer ned, du skal holde mekanisk skade i tankerne, mens din egen rally hold forsøger at forblive konkurrencedygtige med midlertidig reparation. Kurser er bundet sammen, og hver rally vil være en maratonlik undersøgelse af koncentration og dygtighed, når du og dine co-drivere jagter den perfekte skød.

DiRT Rally omfatter officielt licenserede verden Rallycross indhold, der lader dig opleve fantastiske kørsel på høje hastigheder i nogle af verdens hurtigste off-road køretøjer. Race mod hårde modstandere på nogle af showets mest elskede spor i konkurrencer for både enkelt og flere spillere

Udvalgt indhold:.

 • ikoniske rallybiler ? Rally handler om at have de rigtige værktøjer, den rigtige strategi og det rigtige hold. DiRT Rally har det hele. Der er 40 af de mest ikoniske og relevante biler fra fortiden og nutiden, i et udvalg, der repræsenterer køretøjet, at spillerne vil have, og den bedst egnet til den overflader de kører på.
 • Seks store stævner med over 70 VEJE & nbsp; ? Snoede stier gennem skove, farlige tilfælde af klipper og smalle bjergstier er, hvad samlingspunkt handler om. Det er dig og din bil til vejen foran dig. Rejser til Wales mudrede stier, Grækenland, støvede spor og Monte Carlos iskolde asfalt. Tag på den legendariske op ad bakke opstigning af Pikes Peak, snedækket spænding i Sverige og den episke udsigter i Finland. DiRT Rally . & Nbsp; er de rigtige steder for at teste dine nerver og glæde dine sanser
 • officielt FIA verden Rallycross Indhold & nbsp; ? Konkurrer i Lydden Hill, boliger og Helvede i seks af de hurtigste gadebiler og møde dine venner i højintensive multiplayer racing.
 • opgraderinger, reparationer og trimning? < data-redactor-tag = "on"> DiRT Rally & nbsp; leverer dyb i andre end dem selv områder drivende, og elementer som reparationer, opgraderinger og trim tilføjer en rig og strategisk dimension rally oplevelse.
 • udfordrende og KOMPROMIS STYRETØJ ? At tage stien til et helt nyt niveau af realisme er Codemasters bygget udelukkende på den fysiske simulering for & nbsp; DIRT Rally < / strong>. At fange, hvad det føles at løb over skiftende overflader, holdet på Codemasters skabt nye modeller for differentieret skiftende, affjedring, motor kortlægning og turbo modellering. Codemasters har også justeret de løse overflader sammen under hjulene på den side, glidende, hvilket betyder, at det tager en helt ny føler flyder rundt kurver. Denne nye fysiske simulation giver det karakter af den tiltalende samling af biler samt nuancerne i spillets høj kvalitet racing overflader.
 • teamledelse ? Ansætte og afskedige dine teammedlemmer, der hver især har forskellige færdigheder, for at øge reparationstiden for bildele. Lær dem nye færdigheder efterhånden som de bliver mere erfarne, og arbejder sammen for at forbedre dine præstationer i arrangementer
 • SUPPORT Racenet LEAGUE . & Nbsp; ? Spil med venner og organisere din egen racing liga. Deltag eller oprette så mange ligaer som du vil, og arrangere dem, hvordan og hvornår du ønsker.
 • Racenet-udfordrer hver dag, uge ​​og måned ? Det er dig mod hele DiRT samfund i en række udfordringer, der vil vare en dag, en uge eller en måned, og få vildt kreditter til at forbedre din bil og dit team.


Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »
 • 100% officiel merch
 • Sikker betaling med kort eller faktura
 • Hurtig support
 • Stort udvalg med over 63.000 produkter

Vare-ID:
3481

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn