• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 68.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Divinity Original Sin 2 PS4

Det Guddommelige er død. The Void nærmer. Og de beføjelser, der ligger i dvale i dig er snart at vågne. Kampen om det guddommelige er begyndt. Vælg med omhu og Trust sparsomt; darkness lurer inden hvert hjerte.

Hvem vil du være?

En kødædende Elf, en Imperial Lizard eller en Undead, risen fra graven? Opdag, hvordan verden reagerer forskelligt på hvem - eller hvad -.! Du er

Det er tid til en ny guddommelighed

Saml din fest og udvikle relationer til dine kammerater. Blast dine modstandere i dyb, taktisk, turbaseret kamp. Brug miljøet som et våben, brug højde til din fordel, og manipulere elementerne themeselves til Seal din sejr.

Ascend som det gode, Rivellon så desperat har brug.

Udforsk det store og lagdelte verden af ​​Rivellon alene eller i en gruppe på op til 4 spillere i drop-in / drop-out samarbejdende spil. Gå overalt, frigøre din fantasi, og udforske uendelige måder at interagere med verden. Beyond Rivellon, er der mere at udforske i det splinternye PvP og spil Master tilstande.

Vælg din race og oprindelse. Vælg mellem 6 unikke originale figurer withtheir egne baggrunde og quests, eller oprette din egen som et menneske, Lizard, Elf, Dwarf, eller Undead. Alle valg har konsekvenser.

Ubegrænset frihed til at udforske og eksperimentere. Gå overalt, tale med nogen, og interagere med alt! Dræb enhver NPC uden at ofre dine fremskridt, og taler til hvert dyr. Selv spøgelser kunne skjule en hemmelighed eller to?

Den næste generation af turbaseret kamp. Blast dine modstandere med elementært kombinationer. Brug højde til din fordel. Master over 200 færdigheder i 12 skill skoler. Men pas på -. Spillets AI 2.0 er vores mest lusket Invention til dato

Op til 4 spiller online og split-screen multiplayer. Spil med dine venner online eller i den lokale split-screen med fuld controller understøttelse

Spil Master Mode:. Tag dine eventyr til det næste niveau og håndværk dine egne historier med Game Master mode. Hent fan-lavet kampagner og mods fra Steam Workshop.Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »
  • 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Hurtig support
  • Stort udvalg med over 63.000 produkter

Vare-ID:
1683

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn