• Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 69.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Eventyrtid: Pirates af Enchiridion (PS4)

Det er Eventyrtid!

Finn og Jake har gemt delstaten Ooo gange mere, end de kan tælle? Men denne gang, kan de være i løbet af deres hoveder. & nbsp;

Nogen er op til dårlige kiks. De har fået fingre i en anden Enchiridion, og de? Ve eller anden måde brugt det til at oversvømme delstaten Ooo. Hjælp Finn og Jake, som til det åbne hav for at løse denne seneste mysteriet og redde riger Ooo i denne helt nye tredjepersons puslespil eventyr. Frit udforske ukendte farvande og velkendte kongeriger med din besætning af Adventure Time venner. Slip dine helte? unikke evner i spændende taktiske kampe på land og hav, og afhøre pirater og andre mistænkelige tegn, som du forsøger at regne ud, hvad søn af en Blee blop står bag denne katastrofale serie af begivenheder.
Udforsk Rejser
delstaten Ooo som du aldrig har rejst det før? fra dækket af Finn og Jake nye båd. Kontrol Finn, Jake, BMO, og Marceline som du udforske verden mere frit end nogensinde, der sejler mellem velkendte riger og steder, og vover sig i ukendt territorier i de mest medrivende Eventyrtid oplevelse nogensinde!

Battle:
Dingle onde? knogler i tapioka budding med en ny tempofyldt, turbaserede kampsystem thatlets Du kan få det optimale ud af alle alle vores helte? evner. Brug elementer, besværgelser og trylledrikke at buff partiet eller lægge schmowtow på fjenden. Slip de ultimative helten evner til at udføre mega-skader, og opgradere dine helte med den søde dosh du optjener fra hver sejr!

Interrogate! Kontakt For at finde ud af, hvad der er op, du' ll nødt til at udforske alle rige og tale med masser af Adventure Time tegn til at få for scoop. Du kan endda nødt til at udløse en lille? God cop, bad cop? Finn og Jake stil på den lejlighedsvise plughole eller D ribben at få dem til at spilde bønnerne. Indsamling af oplysninger, indsamle plyndre, og lære om sidemissioner og hemmelige steder på kortet thatwill hjælp du kommer til bunden af denne våde, våde, mysterium Før det er for sent

Nøglefunktioner:?! Restaurant & nbsp; ? Udforsk delstaten Ooo frit, opdage hemmeligheder og indsamle plyndre med spilbare fan-favorit karakterer, Finn, Jake, BMO og Marceline Restaurant & nbsp; ? Sæt sejl på tværs af de åbne hav mellem riger og venture i ukendt territorier at finde ud af, hvad der foregår Restaurant & nbsp; ? Opgrader dine helte, anvendelse, besværgelser, potions og unikke ultimative helt evner til kamp bad guys i tempofyldt taktiske kampe Restaurant & nbsp; ? En helt ny Eventyrtid historie udtrykt af showets castDesværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »

 

  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Hurtig support
  • Et af Nordens bredeste udvalg af film
  • Altid åbent køb i 14 dage
  • Over 18000 tilfredse kunder
  • Stort udvalg med over 63.000 produkter

Vare-ID:
1330

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn