• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 63.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Lovecrafts Untold Stories - Collectors Edition (PS4)

Lovecrafts Untold Stories er et action-RPG med Rogue-lignende elementer. Du udforske tilfældigt genererede baner baseret på H. P. Lovecrafts historier, der kæmper cultists og alle former for monstre fra Mythos, forbedre din færdigheder, våben, og gear, der søger efter spor og information om de gamle og det ydre guder, og løse gåder og udfordringer.

en HORROR EVENTYR
Du er nødt til at finde en måde at forpurre de gamle? planer? men stien er din til at vælge, og brute force Må ikke være den bedste løsning. Vil du søger efter spor og oplysninger at stoppe cultists før De tilkalde de ydre guder, eller vil du bare dræbe alt på din vej, indtil der er ingen tilbage til at påberåbe sig de kosmiske rædsler til vores verden?

< strong> LIVE HP ? Lovecraft S HISTORIER & nbsp;
Niveauer er tilfældigt genereret: Det bliver en anderledes oplevelse hver gang du spiller. Lovecrafts Untold Stories er baseret på H. P. Lovecrafts historier: Du vil opleve på første hånd den kosmiske rædsel skabt af det geniale i Providence. Se efter emner og spor for at låse hemmeligheder og nye historier!

5 forskellige karakterer
Du kan spille som fem forskellige figurer, hver med en forskellig spillestil. En privat detektiv, en heks, en tyv, en professor, og endda en ghoul? Hver med forskellige statslige, våben, og kampbevægelser, skaber fem Helt forskellige gameplay erfaringer.

vanvid og død < / strong>
sandheden af ​​de mørke rædsler, der bebor universet er uudholdeligt for enhver menneskelige sind. Efterhånden som du lærer mere af Mythos, har du blevet mere kraftfuld? Men overpris bringer dig tættere på randen af ​​vanvid. Du bliver nødt til at finde en balance for at holde din sanity? Men i sidste ende, kan du? T vinde mod de gamle. Madness eller død venter på dig. Men måske kan du forsinke det uundgåelige?Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »
  • 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Hurtig support
  • Stort udvalg med over 63.000 produkter

Vare-ID:
3001

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn