• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 68.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Lovecrafts Untold Stories PS4

Lovecrafts Untold Stories er et action-RPG med skurklignende elementer. Du udforsker tilfældigt genererede niveauer baseret på H.P. Lovecraft-historier, bekæmp kultister og alle mulige monstre fra Mythos, forbedr dine færdigheder, våben og værktøjer, se efter spor og information om de gamle og ydre guder, og løs gåder og udfordringer.

ET FAKTAVENTUR

Du er nødt til at finde en måde at følge de gamle "planer" på, men stien er din at vælge, og brutal kraft er måske ikke den bedste løsning. Vil du søge efter spor og information for at stoppe kultisterne, før de kalder de ydre guder, eller vil du bare dræbe alt på din vej, indtil der ikke er nogen tilbage til at påberåbe os verdens kosmiske rædsler?

LIVE H.P. LOVECRAFTs historier

Niveauer genereres tilfældigt: Det vil være en anden oplevelse hver gang du spiller. Lovecrafts utallige historier er baseret på H.P. Lovecrafts historier: Du vil først og fremmest opleve den kosmiske rædsel skabt af forsynets geni. Se efter ting og spor for at låse op for hemmeligheder og nye historier!

5 FORSKELLIGE KARAKTERER

Du kan spille som 5 forskellige karakterer, hver med en anden spillestil. En privat detektiv, en heks, en tyv, en professor og endda en ghoul - hver med forskellige statistikker, våben og kampbevægelser, hvilket skaber fem helt forskellige spiloplevelser.

WIL OG DØD

Sandheden om de mørke rædsler, der lever i universet, er uudholdelig for alle menneskelige sanser. Når du lærer mere om Mythos, bliver du mere magtfuld, men nærmer dig også randen til vanvid. Du er nødt til at finde en balance for at bevare din fornuft, men i sidste ende kan du ikke vinde mod de gamle. Galskab eller død venter på dig. Men måske kan du forsinke det uundgåelige?Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »
  • 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Hurtig support
  • Stort udvalg med over 63.000 produkter

Vare-ID:
1697

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn