• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 68.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Onrush PS4

Konkurrer og besejr dine modstandere i en forfriskende pause fra det normale i action / arkadevæddeløb. Tør at være hensynsløs og vind for enhver pris, når du går ind i verdens mest berømte og globalt streamede ekstremsport. Kast dig ind i handlingen, mens du jagter køretøjer i livlige, flerlagslandskaber, der vil begejstre og tilskynde spillerne til at udføre de mest ekstravagante fjernelser! Vind som et hold og besejr alle for at vise verden, at du har det, der kræves for at blive en mester.

Fjernelser

Fjernelser er kernen i Onrush. Risiko er lig med belønning, så tag kursen og find de mange farlige, men spændende stier gennem hvert kursus. Kør ned ad klipperne og krydse store ramper, der flyver hundreder af meter gennem himlen. Land med enorm kraft, der knuser alle køretøjer fra det modsatte hold, der har uheldet at være under.

Vertikalitet

Der er ingen tvivl, når du prøver at gå mere og mere forræderiske veje for at finde det perfekte udsigtspunkt. Udforsk og brug miljøet til at rulle hundreder af meter gennem luften, løbe af klippekanter, springe af ramper og endda dykke ned i en dam.

Siv

At køre i voldsom hastighed får dig kun så langt. For virkelig at få en fordel skal du bygge din måler og frigøre den harmløse, euforiske eksplosion af hastighed og kraft. Helt unikt for hvert køretøj i både udseende og evne, er det i modsætning til noget andet fra tidligere racerspil.

Holdspil

Bliv en del af holdet og angrib som en flok sammen for at optjene point, XP, medaljer, boost og i sidste ende "RUSH" for at udslette modstandere.

Altid i aktion

Uden en start- eller målstrege er Onrush en konstant beruselse af handling. Er du styrtet ned? Du kommer straks tilbage, klar til hævn.

Adaptivt lydspor

Soundtracket i Onrush er lige så livligt som selve spillet. Spillet trækker sange fra et stort bibliotek med eksplosive sange, der tilpasser sig, mens du kører. Type, hastighed og lydstyrke på sporene ændres i realtid, hvilket afspejler, hvad der sker i spillet.Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »
  • 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Hurtig support
  • Stort udvalg med over 63.000 produkter

Vare-ID:
3013

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn