• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 68.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Star Wars Jedi: Fallen Order (PS4)

En galakseomspændende eventyr venter i Star Wars & nbsp; Jedi: Fallen Order, en ny tredjepersons action eventyr fra Respawn Entertainment. I denne historie drevet enspelarspelet tage rollen som en Jedi lærling, der knap nok lykkedes at undslippe udrensningerne i det 66. minut som bestilt i Episode 3: Revenge of the Sith. For at genopbygge Jedi Order, skal du sammenstykke din fortid og gennemføre din uddannelse, udvikle nye evner med Kraften, og lære at bruge din lyssværd? alle og samtidig holde dig foran imperiet og dets dødelige inkvisitorer.

Mens du lærer at mestre dine evner, kan du bruge lyssværd og kraften i filmiske slag minder om de intense lyssværd dueller fra den første Star Wars film. Tænk taktisk før du angriber dine fjender, vurdere styrker og svagheder og bruge din Jedi træning til at besejre dine modstandere og løse mysterier, du står overfor.

Hvis du kan lide Star Wars & nbsp; du vil genkende steder, våben, gadgets og fjender, som du stifte bekendtskab med nye figurer, steder, skabninger, droider og modstandere. Denne autentiske Star Wars historie fordel tager dig til en galakse imperium overtog kontrollen med. Som en Jedi på flugt, du er tvunget til at kæmpe for livet, mens du udforsker en uddød civilisations mysterier, i håb om at genopbygge Jedi Ordenen mens Empire gør sit bedste for at udrydde den helt.

Udvalgt indhold

  • Cinematic og medrivende kampe & nbsp; ? Jedi: Fallen Order lader dig opleve, hvad det vil sige at være en Jedi. Rammer, parry og VAJ i innovative lyssværd kampe og tage ved hjælp af magt til at overvinde alle forhindringer. Kampsystemet er let at lære, men det kræver øvelse at mestre de detaljer og alle de nye færdigheder, du lærer i løbet af dit eventyr.
  • Starten af ​​Jedi historien ? I rollen som en tidligere lærling på flugt fra Empire, skal du udfylde din uddannelse, før deres inkvisitorer finder ud af, at du forsøger at genoplive Jedi Order. Med hjælp fra en tidligere Jedi, en gnaven pilot og en frygtløs droid skal du slippe for Empire onde planer i en historie drevet eventyr. Tag på en lang række udfordringer med fokus på kamp, ​​udforskning og problemløsning.
  • Galaksen venter ? Gamle skove, forblæste klipper og hjemsøgte jungler er nogle af de unikke miljøer du udforske Jedi: Fallen Order, og du vil vælge den næste destination bliver. Som du låse op for nye evner, du har brug for at gense de steder og udforske dem på nye måder ved hjælp af Kraften. Skynd dig, Empire er på din hale og gøre alt i sin magt for at udrydde alt, resterne af Jedi Orden.


Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »
  • 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Hurtig support
  • Stort udvalg med over 63.000 produkter

Vare-ID:
3408

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn