• 100% officiel merch
 • Sikker betaling med kort eller faktura
 • Stort udvalg med over 68.000 produkter
 • Levering 69kr

 

Assassins Creed: Chronicles (Xbox One)

Følg de tre legendariske Assassins rejse af hævn, gengældelse og soning.

Assassins Creed Chronicles tager spillerne i tre forskellige civilisationer og perioder af historien, herunder Ming-dynastiet i begyndelsen af ​​sin død, den sikh Empire forbereder sig på krig i Indien og Oktoberrevolutionen aftermath.

Assassins Creed Chronicles er designet til mester i liste, deler en passion for at skrive om historien af spillet. Spillere legemliggøre Shao Jun, Arbaaz Mir og Nikolai Orelov i et 2.5D-genfortolkning af Assassins Creed univers. . Dead fra skyggerne, mester i parkour og hoppe i en samling af fantastiske malerier

tre afsnit

 • Assassins Creed Chronicles: Kina
 • Assassins Creed Chronicles: Kina foregår i Kina i 1526, da Ming-dynastiet begynder at smuldre. Du legemliggøre Shao juni, den sidste tilbageværende Assassin af den kinesiske Broderskab, der vender tilbage til sit hjemland med en vendetta. En nyuddannet af den legendariske Ezio Auditore, er hun fast besluttet på at efterspørgslen hævn og genoprette sin faldne broderskab
 • Assassins Creed Chronicles:. Indien
 • Assassins Creed Chronicles: Indien kaster dig ind i spændingen mellem sikh imperium og East India Company i 1841. som en Master Templar ankommer med en mystisk objekter, der hører til Assassin Order, skal Arbaaz Mir opdage, hvorfor han er kommet, stjæle tilbage elementet og beskytte sine venner og kærester
 • Assassins Creed Chronicles:. Rusland
 • Assassins Creed Chronicles: Rusland forekomme i Rusland i 1918. Nikolai Orelov ønsker til orlov med sin familie men skal foretage en sidste mission Assassin rækkefølge: infiltrere det hus, hvor zarens familie holdes af bolsjevikkerne og stjæle et artefakt, der er blevet kæmpet overtaget af Assassins og Templars århundreder. Undervejs han vidner massakren på Zarens børn, men han formår at redde prinsessen Anastasia. Hans behov for at flygte fra Tempelridderne mens han beskytter artefakt og Anastasia.

  Assassins Creed nyfortolket

  Uanset om du er en erfaren fan af Assassins Creed eller nybegynder, så lad Assassins Creed Chronicles du opdage hvad der har gjort serien en af de mest berømte. Hvert kapitel er en ny begyndelse, og kommer med en unik helt fra Assassins Creed univers i en aldrig før set miljø. Selv om hver Assassins historie står på sin egen, bundet krønike sammen narrativt.

  STEALTH tackler en ny dimension

  Assassins Creed Chronicles spænding at være en Master Assassin til 2.5D. Scouting, snige og skjul for at undgå at blive opdaget. Fool dine fjender ved hjælp af fløjter og forklædninger. Find det målrette, dræbe og flygte.

  Nyd en hurtig, flydende steeplechase KURSUS

  Som i alle Assassins Creed erfaring er bevægelsesfrihed afgørende. Uanset om du kører væk fra faren eller klatre over forhindringer i hemmelighed, vil du føle, at du kan gøre noget.

  MASTER TRE BATTLE TYPER

  Skal du undlader at gå uopdaget, kan du altid besejre fjender med stil. Hver Assassin er udstyret med en kraftfuld vifte af våben og forskellige gadgets, der gør hver erfaring unik med en bred vifte af evner i dit arsenal.

  SEJLER flere niveauer < p> skifte mellem, midterste og baggrund miljøer og vælge forskellige stier. Åbn nye veje, klare sidemissioner, finde skjulte samleobjekter, eller tage den hurtigste rute til din destination.Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »
 • 100% officiel merch
 • Sikker betaling med kort eller faktura
 • Hurtig support
 • Stort udvalg med over 63.000 produkter

Vare-ID:
3075

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn