• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 68.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Battlefield: Hardline (Xbox One)

Udlev dine inderste betjente og COP drømme i Battlefield Hardline. Denne actionfyldte Spillet kombinerer Battlefields kendte og intense multiplayer-modes med en følelsesmæssig historie, der foregår i en indstilling, der minder om en moderne tv-kriminalitet drama.

Spillets følelsesmæssige singleplayerdel tage rollen som Nick Mendoza? en ung detektiv, der begiver sig ud på en national vendetta, søger hævn på de kolleger, han engang kunne stole på. Salg In multiplayer vil du jage forbrydere tom bankboks og befri gidslerne i spil-modes såsom Heist og redning. Velkommen til din nye legeplads.

INDHOLD
? Battlefields Multiplayer & nbsp; - Oplev Battlefield serie af strategisk holdspil, sort og dybde i en rå og glamourøse verden, der består af politifolk og kriminelle
.? følelsesmæssig singleplayer & nbsp; - Battlefield Hardline er skabt af studiet bag Dead Space? og spillet byder på en innovativ og dramatisk historie i stil med en moderne tv-kriminalitet drama.
? Downtown Destruction & nbsp; - Skyd og samles underjordiske marihuana plantager, bryde en skinnende bankboks eller tilføje en bilforhandler i ruiner. Den brede vifte af bymiljøer er moderne, sexet og frem for alt meget ødelægges.
? Gadgets og Guns & nbsp; - Spil med en komplet arsenal af militære lønklasse våben og fiktion inspirerede gadgets som savede-off haglgeværer, elektriske stave, zip linjer og kæmper kroge. Gadgets kan bruges overalt på enhver maps, hvilket garanterer en kaotisk og uforudsigelig kamp.
? Køretøjer Chaos & nbsp; - Fly over kortet til at styrke dit hold, løb simpelthen fjenden eller slag forbi politiet på en motorcykel fyldt med rå bytte. Spillet køretøj gameplayet er hurtig, frisk og intens.Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »
  • 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Hurtig support
  • Stort udvalg med over 63.000 produkter

Vare-ID:
3098

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn