• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 68.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Dishonored 2 (Xbox One)

Gentag din rolle som en overnaturlig snigmorder i Dishonored 2 , det næste kapitel i den prisbelønnede & nbsp; Dishonored historie gavn for Arkane Studios. Spil din egen måde i en verden, hvor myte og industri kolliderer. Vil du vælge at spille som kejserinde Emily Kaldwin eller Royal Patron Corvo Attano? Vil du tage det usete gennem spillet, bruge al sin brutale kampsystem, eller bruge en blanding af begge dele? Hvordan vil du kombinere din figurs unikke sæt af kraft, våben og redskaber til at udslette dine fjender? Historien er påvirket af dine valg, som kan have markante effekter, når du tager gennem spillet håndlavede mission

Historie:.

Dishonored 2 finder sted 15 år efter regent herre besejret og rotte pest er blevet historie. En overnaturlig tronraner har taget kejserinde Emily Kaldwins tro og sætte øernes fremtid i fare. Spil som Emily eller Corvo og rejse ud over Dunwalls legendariske gader til Karnaca, at den engang pragtfulde kystby med nøglen genindsætte Emily ved magten. Bevæbnet med utbölingens Mark og kraftfulde nye evner du forfølger dine fjender og tage tilbage, hvad der tilhører dig

Udvalgt indhold:.

snigmordere

Som en komplet talevejledning givne karakterer giver Emily Kaldwin og Corvo Attano deres eget perspektiv og følelsesmæssige reaktioner på verden og historie. Brug hver figurs beføjelser, værktøjer og unikke våben på kreative måder, som du udforske verden, uanset om du kæmper gennem byens gader eller snige rundt på tagene, og de fjender du beslutter dig for at ødelægge eller reservedele.

overnaturlige kræfter

Avanceret talisman fremstilling og helt nye træ opgradering giver dig mulighed for at tilpasse dine kræfter på meget forskellige måder. Bliv en levende skygge roligt forfølge deres mål, der forbinder fjender, så de kan dele en fælles skæbne, eller hypnotisere dine modstandere og dominere deres sind. Vælg mellem næsten uendelige kombinationer voldelige eller udødelige manøvrer, kræfter og våben til at nå dit mål.

fantasifulde verden

Fra Dunwalls beskidte gader til de frodige kyster i en kollapsende Karnaca og bor i stiliserede sites skabt af Arkanes premier kunst og historie holdet. Verden er en karakter i sig selv, fuld af historie, arkitektur og eklektisk tegn. Det er også fremragende med de unikke mission steder, såsom støv distriktet hærget af støvstorme og stridende parter, og en galning palæ lavet af skiftende vægge, dødelige fælder og mekaniske soldater.

Udfordring

Tilpas dine spilmuligheder og sværhedsgrader til endnu mere tilpasset eventyr. Du kan gøre oplevelsen mere udfordrende (eller lettere) ved at ændre forskellige parametre vedrørende Stealth, bevægelse og kamp.

Void Engine

Dishonored 2 & nbsp; levendegjort af den nye Void Engine, hvilket er et stort skridt fremad i renderingsteknnologi, bygget på id Tech og stærkt tilpasset Arkane Studios. Designet til at understøtte design i verdensklasse og fuldt ud at udnytte den kraftige hardware, denne generation har at tilbyde. Void Engine giver væsentlige fremskridt for alle spil-systemer, herunder AI, som reagerer at snige sig ind og kamp, ​​belysning og grafisk gengivelse, imponerende tætte bymiljøer og historie præsentation.Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »
  • 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Hurtig support
  • Stort udvalg med over 63.000 produkter

Vare-ID:
3179

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn