• 100% officiel merch
 • Sikker betaling med kort eller faktura
 • Stort udvalg med over 68.000 produkter
 • Levering 69kr

 

Mass Effect: Andromeda (Xbox One)

Mass Effect: Andromeda tager spillere til Andromeda galaksen, et sted langt ud over Mælkevejen. Der vil spillerne lede kampen for et nyt hjem i fjendtligt territorium? ., Hvor vi er udlændinge

Du vil spille som Pathfinder - leder af den militære uddannet opdagelsesrejsende? med en dyb progression system, og muligheder for tilpasning. Oplev menneskehedens næste kapitel, hvor dine valg og beslutninger i løbet af spillet vil bestemme arternes overlevelse i Andromeda galaksen.

Mens undersøger mysterier Andromeda galaksen, hvor skæbnen for menneskeheden hviler på dine skuldre , du skal spørge dig selv? Hvor langt er du villig til at gå?

indhold

Tag rollen som Pathfinder

  < li> Gå din egen vej i en farlig galakse. Undersøg Andromeda galaksen hemmeligheder og opdage nye fremmede verdener i din søgen efter menneskehedens nye hjem.

  Mass Effect-universet, du har lært at kærlighed

  • Led de første mennesker i Andromeda galaksen, og en desperat søgen efter et nyt hjem. I dette kapitel af Mass Effect vil du møde og rekruttere et helt nyt sæt af spændende figurer i en episk fortælling fuld af mystik og galaktiske konflikt.

   kamp som aldrig før

   • Slaget med din Pathfinder hold mod skræmmende fjender og væsener. Oplev nyheder destruerbare miljøer og boost håb for en bedre vertikal gameplay, med nye våben og antibiotika gør kampene mere spændende end nogensinde før.

    Spil din vej

    • Opret en awesome helten med utrolige våben, kræfter og teknologi. Med mere fleksible færdigheder og våben progression, kan du nu oprette din egen stil at gøre dig ustoppelig i kampen mod de magtfulde nye fjender.

     MULTIPLAYER

     Oversigt & nbsp; Velkommen til APEX styrker. Den multiplayer mode af Mass Effect Andromeda give dig en klasse baseret Coop brand hold oplevelse for 4 spillere. Spil med op til 3 venner til at tage på truslen fra fjenden sammen.

     Sæt dine evner på prøve med den nye mission systemet. De udfordringer og mål, mens overskrift til centrale steder for at indsamle oplysninger og fjerne kritiske fjendtlige mål. Få fælles erfaringer og ressourcer til at tilpasse og opgradere forskellige karakter kits der passer til din stil.

     Lige meget hvor du er, kan du bruge den nye funktion Strike Teams, at fortsætte med at gøre fremskridt og optjene belønninger til din enkelt- player kampagne eller i multiplayer mode.Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »
 • 100% officiel merch
 • Sikker betaling med kort eller faktura
 • Hurtig support
 • Stort udvalg med over 63.000 produkter

Vare-ID:
3502

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn