• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 63.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Asiatiske film

Film fra Asien har fanget vores interesse gennem årene, ikke mindst de seneste. Hvert år vokser film fra denne kategori i popularitet, og i dag ser film fra Asien ud til at være blevet en af ​​de mest populære genrer, vi henvender os til.

Asiatiske film bliver stadig mere populære

Filmene er lavet på en lidt anden måde, end vi er vant til, hvor instruktørerne har et utroligt talent for at fange og skabe noget smukt, der vækker vores nysgerrighed.

En genre i vækst

Asiatiske film er i fremmarch. De vokser i popularitet, og ikke mindst nu under covid-pandemien. På flere og flere streamingtjenester til film og serier finder vi et stadigt bredere udvalg af asiatiske film. Det er alt fra kategorier som kærlighedshistorier og drama til gyser, der er deres største område, thrillere og komedier. Vi må ikke glemme anime. Anime opstod i Asien og har nu nået en utrolig spredning rundt om i verden og er i dag en kategori, som mange vælger at se. Asiatiske film har i dag haft en enorm indflydelse. Med filmtitler, der sendes over hele verden, kan de i dag betragtes som en af ​​de største genrer i filmverdenen.

Populære titler

Asien har produceret og skabt en bred vifte af populære titler, der udsendes over hele verden og ses af millioner af mennesker. Gyserfilm er det, der topper listen over de mest populære film. Ringu er en gyserfilm instrueret af Hideo Nakata, der placerede Japan på det internationale kort over gyserfilm. Film som Dumplings, Shutter, A Tale of Two Sisters, The Seven Samurai, The Ring og The Grudge Curse er nogle af de uendeligt mange titler, der bliver sendt over hele verden. Akira og Spirited Away er animationsfilm, der også har haft en enorm indflydelse i forhold til visninger. Mange film kommer fra Asien, og de bliver ved med at blive produceret, film der er ved at blive ekstremt populære blandt seerne.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn