• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 68.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Resident Evil afsløringer 2 (Xbox One)

2012 udgivet Capcom Resident Evil:. Afsløringer som en fejring af Resident Evil fans overalt

Det var kun det første kapitel af Revelations serien

Historien med flere drejninger. holde dig savner tænkning og uovertruffen skrämningar at garantier du at hoppe, gaver Capcom det med spænding ventede andet kapitel - Resident Evil: Revelations anden

Claire Barry: to historier og to kampe for overlevelse

Claire historie

er en Claire Redfield af de få folk er kendt for at have overlevet ødelæggelsen af ​​vaskebjørn by i 1998. det var hendes første gang at være vidne til virkningerne af biologiske våben på mennesker. Efter hændelsen, hun sluttede sig til en ikke-statslig organisation afsat til at hjælpe ofre for biologiske og kemiske våben. Organisationen er kendt som Terra Gem.

I 2011 angreb hovedkvarteret for ngo'er af ukendte gerningsmænd. Claire og hendes team, herunder dens nyeste medlem Moira Burton, kidnappet og ført til en øde ø. Claire og Moira vågne op i fængsel celler på denne ø. Før de kan regne ud, hvor de er, eller hvad der sker, de ser en af ​​deres medarbejdere revet i stumper og stykker af en eller anden form for monster.

vil de være i stand til at flygte fra den frygt, der omgiver dem, eller de vil opfylde deres mål i denne ø?

Barry historie

Barrys datter Moira forsvandt -. hendes sidste kendte tilholdssted var en ø i midten af ingenting, og han er fast besluttet på at redde hende

der finder han en lille pige, der kalder sig selv Natalia.

Barry opdager, at hun er ikke en almindelig lille pige, og sammen går de gennem den farlige ø i jagten på svar og håb for et mirakel.Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »
  • 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Hurtig support
  • Stort udvalg med over 63.000 produkter

Vare-ID:
3682

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn